まだ日本と離れて2日目だけで、まだみそ汁が懐かしくないと私は思ったのですけれども、出たらみんな「おいしい!」と言い合いながらどんどん飲みました。
Since it's only our second day out of Japan, I thought the kids might not miss miso soup very much yet. But when it came, everyone exclaimed over it and drank it down in an instant.
照り焼きチキン
Teriyaki chicken
お寿司と天ぷら。天ぷらはアメリカの野菜も入っていました:インゲンとアスパラガスとオレンジ色のスイートポテト。そしてお寿司の中に、巻き寿司のカリフォルニアロールも出ました!
Sushi and tempura. Some of the tempura was made with local American vegetables not commonly served as tempura in Japan: green beans, asparagus, and orange sweet potatoes. California rolls were part of the sushi menu, too!
デザートは雪大福のような「モチアイス」と、クッキーに入ったアンと生クリームでした。アイスは普通の抹茶アイスだと思いましたが、何か違う味がありました。
Dessert consisted of "mochi ice cream," sweet red bean paste inside rolled cookies, and whipped cream. We thought the ice cream would be regular matcha (green tea) flavor, but it was a little different.
おいしそう
ReplyDelete